/ Båtleie / Yachtcharter

Båtleie / Yachtcharter

Uansett hvordan du forestiller deg din drømmeferie til vanns – Go Sailing hjelper deg med å finne passende type båt og seilområde i noen av verdens flotteste farvann.

Et stort utvalg av topp utstyrte seilbåter og motorbåter av kjente merker som Bavaria, Jeanneau, Beneteau, Dufour, Lagoon og Iflere ligger klare til utseiling i de mange basene som befinner seg i Middelhavet, Karibien, Stillehavet, Det Indiske Hav og mange flere kystregioner.

Du kan leie båt i ulike kategorier, fra den enklere type seil- eller motorbåt til den mest lukseriøse yacht som har mannskap og full komfort ombord. Båtene kan også leies ut med skipper og også med hostesse eller kokk ombord.

Våre partnere består av profesjonelle seilere og fagfolk med høy teknisk kompetanse. Disse tar ansvar for at “din” seil- eller motorbåt holder en høy standard og sørger for profesjonell oppfølging på stedet. Dette er en betingelse for at seilferien skal bli et uforglemmelig og godt minne.

Vi står med glede til rådighet med detaljerte informasjoner slik at dere kan finne den type båt og seilområde som kan passe best for at dere. Vårt mål er å hjelpe dere til å kunne få mest mulig ut av drømmeferien til vanns.

Set sail and start your adventure

Our destinations

Hellas
Hellas
Karibien
Karibien
Kroatia
Kroatia
Middelhavet
Middelhavet
Tyrkia
Tyrkia