Yachting Destinations

Hellas

Den fascinerende antikken – Grekenland.

Den sagnomsuste greske øyverdenen, omgitt av dypblått til turkisgrønt, varmt vann.

Her finner du romantiske fiskelandsbyer, hvitkalkede hus, fascinerende kulturskatter og ensomme bukter med plass nok til alle som leter etter ro. De forskjellig vindforhold i Sporadene, Kykladene, Dodekanerserne, Joniske øyer og Saroniske Gulf gjør at enhver kan finne sitt favorittområde.

Over 2500 øyer venter på å bli utforsket av dere. Finn din ønskebåt i det store utvalg av forskjellige typer båter og start fra et av de mange utseilingsstede i Athen, Lavrion, Paros, Rhodos, Kos, Samos, Korfu, Lefkas og Skiathos.

.

.

Andre Middelhavsland

Selv om vi her har fokusert mere på Tyrkia, Kroatia og Hellas, tilbyr vi selvfølgelig også båter i andre flotte seilområder i Middelhavet.

Finn drømmebåten din via vårt bookingsystem her på høyre side eller ta direkte kontakt med oss på mail eller telefon. Stol på vår mangeårige erfaring som aktive seilere og med lang utenlandserfaring. Vi kjenner de fleste seilområdene, skipene og de forventninger seilere og båtturister har. Årelang branseerfaring viser hvor viktig den direkte kontakten med våre kunder er. Personlig rådgivning er derfor høyt prioritert.

Set sail and start your adventure

Our destinations

Hellas
Hellas
Karibien
Karibien
Kroatia
Kroatia
Middelhavet
Middelhavet
Tyrkia
Tyrkia