Yachting Destinations

Karibien

Jomfruøyene, Leeward og Windward Islands, Grenadinene, British Virgin Islands

Et utsøkt vakkert seilområde for hele familien med romantiske øyer og safirblått hav. Strender med finkornet sand, steile klipper, frodig vegetasjon, beskyttede bukter og havner, eksotiske barer og restauranter. Det ideelle seilområde for alle som har sin første tur til Karibien. Det er korte avstander mellom ankerbuktene, middels sterke passatvinder og beskyttet farvann mellom de rundt 50 øyene som bl.a. Tortola, Norm Island, Peter Island og mange flere.

Leeward & Windward Islands

Karibien som seilparadis med drømmestrender, palmer, vakre korallrev, eksotiske omgivelser, tropiske coctails og karibisk flair. De multinasjonale Leeward-øyene beskrives som et av verdens beste seilområder. Optimale seilforhold for lettere seilaser finner man rundt de nordlige Leewardøyene. For de mere erfarne seilere byr de sørlige Leeward- og Windward-øyene på uforglemmelig vakre farvann.

Finn drømmebåten din via vårt bookingsystem her på høyre side eller ta direkte kontakt med oss i Go Sailing på mail eller telefon. Stol på vår mangeårige erfaring som aktive seilere og med lang utenlandserfaring. Vi kjenner de fleste seilområdene, skipene og de forventninger seilere og båtturister har. Årelang branseerfaring viser hvor viktig den direkte kontakten med våre kunder er. Personlig rådgivning er derfor høyt prioritert.

Set sail and start your adventure

Our destinations

Hellas
Hellas
Karibien
Karibien
Kroatia
Kroatia
Middelhavet
Middelhavet
Tyrkia
Tyrkia