Yachting Destinations

Middelhavet

Et Paradis for seilere

Middelhavet er uten tvil et av verdens mest ettertraktede seilområder.  Båtleie i Middelhavet er for enhver, enten du er nybegynner eller en garvet, tøff seiler. Et mildt klima og avvekslende vindforhold gjør landene og øyene i Middelhavet nettopp til det optimale farvann for seilere på alle nivåer. Flotte kystområder med et uttall av øyer, de vakreste strender, idylliske bukter med krystallklart vann, livlige landsbyer og interessante havnebyer, historiske steder og ensomme viker sørger for at enhver kan finne et seilområde etter egen smak.

Enten man velger Spania, Kroatia, Frankrike, Italia, de Greske Øyer eller Tyrkia – Middelhavet byr på et mangfold av  muligheter for ehver som ønsker en uforglemmelig god seilferie.

Ja, og ikke å glemme … mat og drikke: Middelhavskjøkkenet med sitt mangfold av solmoden frukt og grønnsaker, fisk og skalldyr, kjøtt og oster.. enten du kjøper inn de ferske råvarene på et lokalt marked og tilbereder maten ombord eller besøker små tavernaer, restauranter, tapasbarer eller et enkelt matskur på stranda. Man befinner seg i et fantastisk vinområde så det er ingen risiko for å gå hverken sulten eller tørst selv om man seiler på det krystallblå store hav.  

La Dolce Vita: Italia

Øyriket langs den toskanske kysten med øyene Elba, Captala og Giglio med sine romantiske bukter, idylliske vegetasjon samt en avvekslingsrik kyst, byr ikke bare på flotte seilopplevelser, for her befinner man seg også i Italias kulturelle sentrum. Et rikt kunst- og kulturtilbud i et område med utmerkede viner og hvor man kan nyte lekker mat.

Sardinia, omgitt av klipper og vakre strender, har i mange år vært favorittøya til de mere velhavende vannsportutøverne. Sør-Italia byr på maleriske landsbyer, små havner og de vakre øyene Penza, Ventene, Palmarola og Capri, som alle bare må oppleves.

Temperament og lidenskap: Spania

Utallige bukter og koselige havner finner du når du leier båt og seiler langs den maleriske spanske kysten, Costa Brava og Costa Blanca. Metropolen Barcelona er omgitt av en rekke historiske og idylliske perler hvor båthavnen kun er et av områdets høydepunkter.

Fra Costa Brava kan du seile over til de 50 nm fjerne Balearene med øyene Ibiza, Mallorca, Menorca og Formentera. Disse er noen av Middelhavets mest ettertraktede seilområder. Med sine idylliske bukter med glassklart vann, vakre strender, livlige småbyer og gode mat, byr disse øyene på mye avveksling. God infrastruktur for båtgjester og gode flyforbindelser fra hele Europa.

De Kanariske Øyer som ligger utenfor de nordvestkysten av Afrika, har et gjennomgående behagelig klima året rundt, ikke minst grunnet passatvindene og er et ideelt område for båtcharter.

Seile som Gud i: Frankrike

Hvem lar seg ikke rive med av den sydlandske sjarmen, det mediterrane klimaet og franskmennenes «Savoir Vivre?»

d`Azur med sine mondæne byer byr på et utmerket og avvekslende farvann for båtfolk. For mange seilere er øya Korsika med de hvite strendene, de skarpe klippene langs kysten, de yppige skogene og de maleriske og attraktive byene det optimale seilområde.

Finn drømmebåten din via vårt bookingsystem her på høyre side eller ta direkte kontakt med oss i Go Sailing på mail eller telefon. Stol på vår mangeårige erfaring som aktive seilere og med lang utenlandserfaring. Vi kjenner de fleste seilområdene, skipene og de forventninger seilere og båtturister har. Årelang branseerfaring viser hvor viktig den direkte kontakten med våre kunder er. Personlig rådgivning er derfor høyt prioritert.

Set sail and start your adventure

Our destinations

Hellas
Hellas
Karibien
Karibien
Kroatia
Kroatia
Middelhavet
Middelhavet
Tyrkia
Tyrkia