world wide yachtcharter

Velkommen til Go Sailing

Sol, vind, hav, sport og avkobling. Ensomme bukter med turkisfarvet vann, naturskjønne ankerplasser, milde netter. Maleriske fiskelandsbyer, antikke steder, romantiske tavernaer, idylliske skjærgårder …

Lei båt der hvor drømmedestinasjonene befinner seg. Go Sailing hjelper deg til å ta det perfekte valg for en seilferie eller cruiseferie. Et stor, moderne flåte med seilbåter og katamaraner og praktfulle, stolte motorseilere, gulets, venter på å får gjøre din ferie til et uforglemmelig godt minne for resten av livet.

Velg ut din ønskebåt og bli kjent med disse områdene i Middelhavet, Karibien eller andre vakre seilområder under egen seilføring eller med stedskjent skipper. Go Sailing tilbyr moderne seilbåter, katamaraner og motoryachter for enhver smak. Våre partnere er profesjonelle seilere og fagfolk med høy teknisk kompetanse. Disse tar ansvar for at «din» båt holder en høy standard og sørger for profesjonell oppfølging på stedet. Dette er en betingelse for at seilferien skal bli et uforglemmelig og godt minne.

Ønsker du å oppleve Middelhavets øyer og bukter med høy komfort, egen skipper og kokk ombord? Da velger du en gulet, et praktfull skip, mange av disse bygd av tre i samme stil som tidligere tyrkiske handelskip. Her er nok av plass både til familie og venner.

Et stort utvalg båter fra mange land tilbys utover de som presenteres her på nettet.

Vi har flotte tilbud på flere one-ways charter og last minute turer i Hellas og Croatia. Les mer her.

Finn drømmebåten din via vårt bookingsystem her på høyre side eller ta direkte kontakt med oss på mail eller telefon. Stol på vår mangeårige erfaring som aktive seilere og med lang utenlandserfaring. Vi kjenner de fleste seilområdene, skipene og de forventninger seilere og båtturister har. Årelang branseerfaring viser hvor viktig den direkte kontakten med våre kunder er. Personlig rådgivning er derfor høyt prioritert.

...
Båtleie / Yachtcharter

Uansett hvordan du forestiller deg din drømmeferie til vanns – Go Sailing hjelper deg med å finne passende type båt og seilområde i noen av verdens flotteste farvann. Et stort utvalg av topp utstyrte seilbåter og motorbåter av kjente merker som Bavaria, Jeanneau, Beneteau, Dufour, Lagoon og Iflere ligger klare til utseiling i de mange […]

Read more
...
Gulets

Eventyrlige cruise i Tyrkia, Hellas eller Kroatia En livsstil … et eventyr, fascinerende opplevelser … En reise mellom himmel og hav … En lidenskap en ikke vil gi slipp på … Dette er en ideell introduksjon til den idylliske Egeer- og adriatiske Middelhavskysten som med sine vakre øyer og krystallklare bukter gir mulighet til å glemme hverdagen […]

Read more
...
Crewed Charter

Opplev de fantastiske seilområdene i Middelhavet, Karibia eller andre drømmeområder med innleid kaptein og kokk ombord. Et erfarent og serviceminded mannskap sørger for navigering, matlaging, rengjøring og sikkerhet slik at du kan nyte hvert øyeblikk til det fulle. Hva kan du forvente når du har bestilt en yacht med mannskap gjennom oss?

Read more

Set sail and start your adventure

Our destinations

Hellas
Hellas
Karibien
Karibien
Kroatia
Kroatia
Middelhavet
Middelhavet
Tyrkia
Tyrkia